Online magazines

21 augustus 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Hoeveel werk heeft u nog?
Waar bijna de helft van de elektriciens nog minder dan één maand werk op de planning heeft, is er ook een relatief grote groep die zegt het orderboekje nog meer dan een jaar gevuld te hebben. Dat blijkt uit een peiling bij onze lezers begin juli, vlak voor het bouwverlof. Ontdek hier de resultaten. 



Florus Tack
Bladmanager
Waar bijna de helft van de elektriciens nog minder dan één maand werk op de planning heeft, is er ook een relatief grote groep die zegt het orderboekje nog meer dan een jaar gevuld te hebben.

Nog al te vaak worden ledarmaturen verkeerd geïnstalleerd. Vooral bij de keuze voor een geschikte driver loopt het mis. Spanningsgestuurde leds worden aangesloten op een constantestroomdriver, de driver kan te weinig spanning leveren of ...
Belsolar, de Belgische federatie van leveranciers van thermische zonne-energiesystemen, heeft een memorandum naar de beleidsmakers gestuurd waarin het belang van blijvende investeringen in zonthermie wordt onderstreept.
Nieuw bij Tronix: vrij knipbare led-strips in 5 of 50 meter. Verkrijgbaar in lichtkleuren 2200K t/m 6500K en connectoren voor 90° en flexibele hoeken. Voor meer info, bezoek onze showroom of contacteer onze specialisten via sales@tronixlighting.com
Droomde je van een multifunctioneel voertuig voor je dagelijkse leven en werk? Vol met geavanceerde functies, intelligent, elegant, ruim, supermodulair, compatibel met 5G en verkrijgbaar in hybride, diesel- of elektrische versies?
Welkom bij HEROCK® waar vakmanschap en kwaliteit samenkomen. Ontdek de uitgebreide collectie werkkleding en veiligheidsschoenen die comfort, duurzaamheid en stijl combineren. Aannemer of doe-het-zelver, HEROCK® is de plek voor jou!
Heeft u al een favoriet in de categorie elektro voor de Dobbit Innovation Awards? Dan is het nu tijd om uw stem uit te brengen! Door te stemmen maakt u kans op een Bongo Box t.w.v. 50 euro! Stemmen kan tot en met 15/09/2024.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.