Online magazines

3 juli 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
bachelor energietechnologie
Als hoofd van de bacheloropleiding Energietechnologie aan de Gentse Odisee-hogeschool is Bram Rotthier een bevoorrechte getuige van de energietransitie. Hij maakt zich zorgen over het aantal studenten, maar ziet tegelijkertijd lichtpunten.

Florus Tack
Bladmanager
Als hoofd van de bacheloropleiding Energietechnologie aan de Odisee-hogeschool is Bram Rotthier een bevoorrechte getuige van de energietransitie. Hij maakt zich zorgen over het aantal studenten, maar ziet ook lichtpunten ...
Embuild verwacht dat de activiteit van de bouw- en installatiesector in ons land in 2024 niet zal toenemen. Hoogstens een stabilisatie dus, en dat na een slecht 2023 toen de bouwactiviteit daalde met 0,7%.

Werkbladen in een keuken, barbladen, achterwanden of andere oppervlakken meer cachet geven? Ontdek de led-background sheets van Tronix Lighting. Verkrijgbaar in single color, tuneable white en RGBW. Onze specialisten helpen graag bij elk project.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.