Online magazines

31 juli 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
innovatief batterijsysteem op de werf
Netbedrijf Fluvius is klaar met de voorbereidende werken om 9 batterijen van bouwgroep Cordeel aan te sluiten op het elektriciteitsnet vanop de site in Temse. Het gaat om 4 stationaire batterijen die de schrijnwerkerij C-Wood van stroom kunnen voorzien en 5 werfbatterijen in containers die daaraan kunnen worden toegevoegd als ze niet worden verhuurd.

Florus Tack
Bladmanager
Als hoofd van de bacheloropleiding Energietechnologie aan de Odisee-hogeschool is Bram Rotthier een bevoorrechte getuige van de energietransitie. Hij maakt zich zorgen over het aantal studenten, maar ziet ook lichtpunten. "De interesse in korte opleidingen voor werkstudenten groeit."
Netbedrijf Fluvius is klaar met de voorbereidende werken om 9 batterijen van bouwgroep Cordeel aan te sluiten op het elektriciteitsnet vanop de site in Temse. Het gaat om 4 stationaire batterijen die de schrijnwerkerij C-Wood van stroom kunnen voorzien en ...
Dit platform helpt professionals en fleets om hun TCO te verlagen en hun overgang naar elektrische voertuigen te vergemakkelijken dankzij geavanceerde, geïntegreerde oplossingen.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.