Online magazines

30 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
In de woonwijk Nieuw Texas in Genk worden 27 huurwoningen omgetoverd tot een ‘living lab’, een levend labo voor nieuwe, energiezuinige technieken.


Een nieuw rapport onthult een verontrustende kloof tussen de huidige beschikbaarheid van openbare oplaadpunten voor elektrische auto's in de EU en wat er in werkelijkheid nodig zal zijn om de CO₂-reductiedoelstellingen te halen.
Alles rondom ons is de afgelopen jaren slim of smart geworden. In de industrie kunnen slimme kabels het verschil maken. Hoe?



Van 14 tot 16 mei is het eindelijk weer zover: dé vakbeurs in de elektrotechnische sector waar meer dan 150 leveranciers samen met Cebeo-professionals inlichten over de recentste producten en oplossingen. Waarom mag jij, als architect, deze beurs ook niet mag missen?
Elke professional met een hart voor gebouwautomatisering en deurcommunicatie houdt van Urmet. Dat is 'quite a statement to make', weet Vander Elst, maar het is écht zo. Daarom is de groothandel al 15 jaar trotse en exclusieve importeur van deze Italiaanse topspeler.
De ambitie van LEDVANCE is om energiezuinigheid, duurzaamheid en circulariteit naar een steeds hoger niveau te tillen. Tijdens Light + Building Maart 2024 konden bezoekers het volledige potentieel hiervoor ontdekken.
Ontdek de Sungrow Power Optimizers tijdens ons webinar. Waar onze productexperts toelichten hoe jij deze met gemak installeert. De Optimizers zijn beschikbaar voor de reguliere en hybride 1-fase omvormers. Meld je nu aan voor het webinar van 21 mei.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.