Online magazines

24 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
(veiligheids)maatregelen bij laadpalen
Twee jaar geleden werd een speciaal hoofdstuk over laadpalen toegevoegd aan het AREI. We frissen even op welke (veiligheids)maatregelen u moet nemen bij zo'n installatie.

Florus Tack
Bladmanager
In 2022 werd een speciaal hoofdstuk over laadpalen toegevoegd aan het AREI. Welke (veiligheids)maatregelen moet u nemen bij zo'n installatie?


Lees nu Elektricien! Onmisbare vakinformatie voor de elektro-installateurs.




De Vlaamse regering heeft aangekondigd dat er voor 2024 een premie beschikbaar is voor EV's. De premie geldt echter niet alleen voor particulieren, autodeelbedrijven en stichtingen en vzw's, maar nu ook voor zelfstandigen en vrije beroepen die in eigen naam opereren.
Een elektrische wagen kan niet alleen energie opnemen, maar ook teruggeven aan het elektriciteitsnet. Een wagen kan zo als thuisbatterij fungeren en bijvoorbeeld de energie van zonnepanelen opslaan.

Alle technieken die voor een gebouw vereist zijn, zijn meer dan ooit met elkaar verbonden. Daardoor verlangen klanten steeds meer van hun professionele partner dat die ze allemaal beheerst.

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.