Online magazines

23 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
nieuw platform voor solarbranche
De eerste editie van het nieuwe vakblad Solar Energy Solutions gemist? Geen nood, via deze nieuwsbrief kunt u het magazine alsnog online raadplegen. Wist u trouwens dat België in Europa in de kopgroep zit voor wat betreft geïnstalleerde PV-panelen? De PV-sector boomt al enkele jaren en ook in ons land lijkt de markt nog niet meteen stil te vallen.

Sammy Soetaert, bladmanager

From line to loop: LEDVANCE verhoogt haar inspanningen om de verlichtingsindustrie te transformeren naar een groenere industrie. Met LEDVANCE LOOP introduceert de verlichtingsexpert een submerk voor al de duurzaamheidsinspanningen en ...
Professionele 36V/24V Tronix boomverlichting: veilige lichtdecoratie voor een sprookjesachtige, veilige sfeerbeleving op openbare plekken en in straten en parken. Sterke bekabeling, IP65 aansluitingen en veel keuze in lengte en lichtkleur!
Lees nu Solar Energy Solutions! Onmisbare vakinformatie over zonne-energiesystemen, energie-opslagsystemen en laadoplossingen voor elektrische voertuigen.
De Ford Ranger geniet al geruime tijd een solide reputatie als een krachtige en robuuste pick-uptruck, en het nieuwste model vormt hierop geen uitzondering. Met zijn diverse uitvoeringen en motoropties biedt de Ranger een veelzijdige en betrouwbare rijervaring.
Dobbit en de 8 belangrijkste bouwvakbladen in België organiseren in 2023 de Dobbit Innovation Awards. Deze wedstrijd bekroont tal van nieuwe of vernieuwde producten binnen 11 verschillende categorieën in de bouwsector.
Kies voor onze bedrijfsvoertuigen, kies voor vertrouwen. Bij Volkswagen Bedrijfsvoertuigen weten we dat een business runnen geen rustige wandeling in het park is. Daarom is het belangrijk dat u uzelf laat omringen met betrouwbare partners die de taaie wereld begrijpen waarin u werkt.

Bespaar op energie- en onderhoudskosten:

• Led toestellen en renovatiemodules met uitstekende lichtprestaties

• Upgrade in een handomdraai van fluorescentiebuis naar led

• Renovatiemodule beschikbaar voor 1 op 1 vervanging in bestaande bouwprojecten

Meyer Burger krachtige modules zijn: • Geproduceerd in Duitsland
• Bijzonder krachtig, zelfs op warme dagen
• Maximale betrouwbaarheid voor hoge opbrengsten gedurende een langere periode (lage degradatie)
• Makkelijk te installeren (compacte afmetingen)
IEC 309 HP (HIGH PERFORMANCE) is een compleet assortiment mobiele stekkers en mobiele of inbouwstopcontacten van 16A tot 125A. Vertrouwd door installateurs over de hele wereld vanwege hun hoge IP-waarde, sterkte en kwaliteit en geweldige bediening.
Veel huishoudens worden geconfronteerd met financiële, technische of wettelijke drempels om te investeren in zonne-energie. In het kader van het project CIRCUSOL onderzocht VITO of circulaire businessmodellen deze drempels kunnen verlagen.
België zit in Europa in de kopgroep qua geïnstalleerde zonnepanelen. Op het vlak van warmtepompen, thuisbatterijen en EV's is er echter nog werk aan de winkel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.