Online magazines

06 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Zien we elkaar op de Install day?

De Install Day editie 2022 komt er met rasse schreden aan, een niet te missen evenement voor de installateur. Wie op de hoogte wil zijn van de innovaties in onze boeiende sector, vindt er een keur aan interessante exposanten. In de seminaries geven specialisten uit de sector u bovendien hun visie op enkele hete hangijzers in de installatiewereld. Ook wij trekken naar Brussel.

 

Sammy Soetaert - Bladmanager


Install Day is de vakbeurs voor de installatiesector. Elektriciens en HVAC/S-installateurs ontmoeten er op één dag alle grote spelers uit hun vakgebied en kunnen kennismaken met de nieuwste producten. De gratis beurs – inclusief catering – groepeert 230 standhouders (installateurs, fabrikanten en leveranciers). N
Ford Pro Service is een cruciaal element van het Ford Pro-ecosysteem en levert een maximale uptime door geconnecteerde voertuiggegevens aan een ongeëvenaard dealernetwerk te koppelen om klanten en hun voertuigen mobiel te houden.
De UNIVERSAL DOWNLIGHT van SLV bestaat in 2 versies: richtbaar (ref. 1007090) IP20 en vast (ref. 1007095) IP65, verkrijgbaar in 4 kleuren en eenvoudig te installeren. • 5W / 8W via switch • CCT 2700 / 3000 / 4000 / 6500K • Verkrijgbaar vanaf oktober
Audi is op zoek naar een nieuwe projectleider Elektrotechniek om het team te versterken. Specifiek zoekt Audi een persoon met een uitgesproken visie op vlak van gebouwtechnieken en bouwtechnologieën, voor het leiden van zowel lokale als internationale projecten in andere Audi-fabrieken.
Bij Rexel merken ze een duidelijke trend waarbij gezinnen niet alleen steeds meer voor PV panelen kiezen, maar ze zetten ook vaker de stap richting thuisbatterijen. De manieren om zelf energie op te wekken en op te slaan worden steeds populairder, dat merkt ook installateur Steven Keuppens aan zijn aanvragen.
Hoewel de basisprincipes van ledsturing in vele gevallen eenvoudig zijn, bestaat er rond de concrete uitvoering bij heel wat installateurs nog onwetendheid, of op z’n minst verwarring. Een performante werking vereist in elk geval meer dan de elektrische aansluiting van het regelsysteem alleen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.