Online magazines

07 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Installateur wordt ook raadgever

De combinatie van zonnepanelen met een thuisbatterij is bij residentiële klanten op korte tijd zeer populair geworden. Voor de installateur vergt het wat denkwerk om de meest optimale dimensionering voor te stellen, want elke woning heeft een eigen verbruikspatroon. In deze editie vertelt installateur Steven Keuppens hoe hij dat aanpakt.

 

Sammy Soetaert, bladmanager


Bij Rexel merken ze een duidelijke trend waarbij gezinnen niet alleen steeds meer voor PV panelen kiezen, maar ook vaker de stap richting thuisbatterijen zetten. De manieren om zelf energie op te wekken en op te slaan worden steeds populairder, dat merkt ook installateur Steven Keuppens.
Conex Holland B.V. is sinds jaar en dag fabrikant en leverancier van robuuste, accurate, betrouwbare en veilige installateurproducten voor het verbinden, beschermen, doorvoeren en brandveilig maken van leidingen. Een recente toevoeging in het gamma zijn de lasklemmen Mini S.
Onder het motto 'Breaking New Ground' gaat in Frankfurt de 20e editie van Light + Building van start. De focus ligt op intelligente, geconnecteerde oplossingen, toekomstgerichte technologieën en hedendaagse designtrends. Afspraak van 2 tot 6 oktober in Frankfurt
Parkeergarages, magazijnen, industriële keukens, hangars en landbouwgebouwen hebben allemaal betrouwbare en efficiënte verlichting nodig. Teconex herziet zijn FIJI-gamma om een functioneel antwoord te bieden op elke professionele behoefte.
Maakt u vaak, amper of nooit een elektrisch plan op? Laat het ons weten en maak kans op een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 699 EUR. Iedereen maakt kans. Deze 6 vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Wij bouwen aan je financiële toekomst, terwijl jij bouwt aan de toekomst van anderen.
Voor de installatie van laadinstallaties doet Electricea beroep op zelfstandige professionele installateurs, ‘Certified Installers’ genoemd. Binnenkort starten er nieuwe opleidingen voor wie ook dat label wenst te dragen.
Flux50 viert zijn vijfjarig bestaan. Een veertigtal CEO's vanuit de overheid en de industrie ondertekenden daarom samen een engagementsverklaring om mee te werken aan innovatieve oplossingen voor de energietransitie in Vlaanderen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.