MOEILIJKE BESLISSING MAAR GEEN TIJD OM TE TWIJFELEN

“Een eerste werknemer aanvaarden legt sowieso extra druk op je als werkgever"

Een zaak vanaf nul opstarten is geen evidentie. Qua open deur intrappen kan dat tellen. Toch worden heel wat startende ondernemers geconfronteerd met veel vragen, waarop er niet altijd een eenduidig antwoord te vinden is. Zo spraken we onlangs met Lennert Vanhoucke, die bijvoorbeeld het aanwerven van een eerste werknemer een niet te onderschatten drempel vond waar hij over moest, als hij zijn onderneming verder wilde uitbouwen.


COMBINATIE ELEKTRO EN MECHANICA

“Op industrieel vlak staan we vooral in voor het aansluiten en afkoppelen van motoren, ventilatiesystemen en dergelijke. Typisch voor ons is echter dat we de elektrische installaties zullen combineren met het mechanische aspect. Ieder van ons is immers elektromechanisch geschoold. Niet zelden ondersteunen we klanten ook bij hun machinebouw. Dat is door de jaren heen gegroeid omdat we bij verschillende klanten vaak dezelfde merken van machines tegenkomen en op dat vlak dus enige expertise opbouwden. Die kennis stellen we graag ter beschikking van al onze klanten."


GLASVEZEL IS SOWIESO DE TOEKOMST

Een specifieke dienstverlening van LVS Technics is het aanleggen van glasvezelbekabeling. “We hebben ons op dat vlak intensief bijgeschoold. Vooral in de residentiële sector is glasvezelbekabeling van toepassing. Internet is gewoonweg niet meer weg te denken uit onze samenleving. Maar het gewone UTP-kabeltje volstaat niet langer. Glasvezelbekabeling is dan ook de oplossing voor razendsnel internet dat een grote trafiek aankan. Over een tiental jaar zal elke installateur met glasvezel geconfronteerd zijn. Je kunt dus maar beter meteen mee zijn met zulke nieuwe ontwikkelingen, temeer omdat je klanten er vragende partij voor zijn. Wij zorgen in deze vooral voor de bekabeling. De configuratie wordt meestal uitgevoerd door de IT-dienst van het bedrijf in kwestie omdat er vaak bestaande structuren gerespecteerd worden."

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.