Greenhouse lanceert derde innovatieve ‘business hub’ in Brussel

Greenhouse breidt stevig uit: ontdek het 'nieuwe werken' achter de vertikale plantentuinen

Het succesvolle ‘business hub concept’ van Intervest opent in september een nieuwe vestiging in Brussel. Gebouw T op campus Mechelen onderging ook een mooie upgrade en is nu een volwaardige Greenhouse hub. Samen met de hub in Antwerpen, ontstaan zo drie unieke locaties voor één bruisende en flexibele community waar ideeën en ondernemerschap kunnen groeien. Helemaal uniek aan het Greenhouse-concept is de combinatie van een ‘coworking omgeving’, smaakvol ingerichte kantoren, tot kantoren die je zelf kan laten inrichten, vergaderzalen en een uitgebreide dienstverlening onder één dak.
Greenhouse plugt met zijn hubs helemaal in op het ‘nieuwe werken’, de groeiende behoeften rond mobiel en flexibel werken én de fysieke en emotionele behoeften van de moderne werknemer. Veel aandacht voor ‘well-being’ met een brede waaier aan extra diensten, zoals gratis koffie, een strijkatelier, een fitnessruimte, douches, een pakjesdienst, een poetsdienst en een restaurant met ‘healthy yummies’, doet de klanten ‘ontzorgen’. “Er ontstaat een positieve balans tussen werk en vrije tijd”, zegt Jean-Paul Sols, CEO van Intervest.
Het Greenhouse Brussels bevindt zich in een innovatief kantorencomplex met een architecturaal indrukwekkend glazen atrium, als ontvangst- en eventruimte. Bij de herontwikkeling van Greenhouse Brussel wordt sterk de nadruk gelegd op duurzaamheid. De verticale plantentuin wordt zowel binnen als buiten toegepast en heeft een totale oppervlakte van 300 m2.
Meer informatie: https://greenhouse-offices.be/kantoor-op-maat

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.