de GESCHIKTE oplossing BIJ TIJDELIJKe NOOD AAN EXTRA KOELING

Koeloplossingen voor uiteenlopende omstandigheden

mobiel koelen
Low-temp units met direct expansie worden ingezet om de temperatuur in een ruimte tot -10°C te brengen. Deze toestellen worden met name gebruikt in de voedingsindustrie waar het respecteren van de koudeketen cruciaal is

Bij koelen is er de driedeling comfortkoeling, industriële koeling en transportkoeling. Transportkoeling is van nature mobiel; bij de beide andere vormen wordt vaak gebruik gemaakt van stationaire systemen. Soms echter verdient mobiele koeling de voorkeur. Te denken valt aan extra koelcapaciteit bij extreem warme weersomstandigheden en aan het afdekken van capaciteitsproblemen bij onderhoudswerkzaamheden of bij het uitvallen van een stationair systeem. Ook speciale gebeurtenissen en/of events waarbij een groot aantal mensen in een ruimte verblijft, komen ervoor in aanmerking. Het antwoord op de vraag ‘huur of koop?’ wordt in alle gevallen bepaald door de omstandigheden.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.