Online magazines

12 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De schakelaars van niko: een designstatement in elk interieur



Niko staat voor innovatie, design en gebruiksgemak, met Belgische kwaliteit en vakmanschap. Kies uit verschillende reeksen voor een stijlvolle oplossing binnen elk interieur en budget.


Niko Intense is de ideale keuze voor moderne interieurs, met 7 warme tinten die binnen elk budget passen. De tijdloze witte afwerking integreert naadloos in de muur, terwijl de matte zwarte variant een gedurfde uitstraling heeft.

Bied nu deze stijlvolle afwerking aan jouw klanten aan en geniet zelf van heel wat voordelen. Kies voor een pakket met 40 gratis afdekplaten Niko Intense white of ga voor een pakket met mobile espresso maker en een aantal Niko Intense coffee cups.
Kies voor Niko Pure als je houdt van tijdloos, minimalistisch design met subtiele details. De schakelaars hebben strakke vormen en zijn gemaakt van exclusieve materialen zoals roestvrij staal, bakeliet en aluminium.

Niko introduceerde dit jaar twee nieuwe designreeksen: Niko Rocker en Niko Toggle. Deze schakelaars hebben een minimalistisch design en een exclusieve afwerking in aluminium en staal.


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.