Online magazines

5 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Het Energy Transition Congress dat plaatsvond op 11 december 2023 was een overdonderend succes. Meer dan 200 deelnemers, keynote sprekers en panelleden focusten op de cruciale vraag voor 2030: hoe kunnen we de energietransitie versnellen?
Kom in Flanders Expo de laatste nieuwe solarinnovaties van méér dan 130 internationale exposanten ontdekken. Overzichtelijk gepresenteerd in één beurshal van maar liefst 10.000 m2 oppervlakte!
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Kärcher Belux kondigt de overname aan van Kärcher Center Van Mol, een bekende dealer in Oost- en West-Vlaanderen die onlangs failliet is gegaan. Met deze strategische beslissing wil Kärcher Belux de service en het marktpotentieel verbeteren.
Vakkennis rond restaureren in stand houden: het is niet evident. Het VTI Brugge, Campus Zandstraat, afdeling Bouw, en Monument Vandekerckhove uit Ingelmunster slaan daarom ook dit jaar opnieuw de handen ineen.
Sioen Industries, wereldmarktleider in gecoat textiel en hoogwaardige beschermkleding, pakt uit met een nieuw merk professionele werkkleding: SYNQ Workwear. Met dit nieuwe merk wil Sioen elke professional op de werkvloer een complete outfit aanbieden
Netbedrijf Fluvius is klaar met de aansluitingswerken van de 2 dubbele snellaadpalen van Shell Recharge op de parking van Cascade Shopping in Drogenbos. Vastgoedspecialist Redevco plant tegen eind 2024 liefst 656 laadpalen op 55 winkellocaties. ​
Een juiste keuze bij de installatie van kabelgoten en kabelladders is van essentieel belang om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van elektrische installaties te waarborgen. Onjuiste keuzes kunnen desastreuze gevolgen hebben.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Groene energie en zonnepanelen zijn thema’s waar ook pgb-Europe hun schouders mee onder zet. Met hun merk pgb-fasteners bieden ze een kwalitatief aanbod van bevestigingssystemen aan voor zonnepanelen, geschikt voor zowel platte als hellende daken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.