Online magazines

10 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
HOE GAAT HET MET DE elektrosector? 
Uit de resultaten van de Bouwbarometer van PMG blijkt dat een aanzienlijk deel van de elektriciens over een relatief dun orderboekje beschikt. Toch ziet bijna de helft van de respondenten de toekomst positief in. De jaarlijkse sectorfoto van Volta toont bovendien aan dat er in 2023 nog nooit zoveel werkgevers én werknemers waren in de sector. 

Florus Tack
Bladmanager
Dat blijkt uit de resultaten van de Bouwbarometer van PMG. Toch zien elektriciens, aannemers en installateurs de toekomst van hun bedrijf met meer vertrouwen tegemoet dan de dikte van hun huidige orderboekje misschien doet vermoeden.
Elk jaar werpt sectororganisatie Volta een blik op de evolutie van de sector aan de hand van de trimestriële RSZ-gegevens. De sectorfoto voor het jaar 2023 toont dat zowel het aantal werknemers als het aantal werkgevers steeg in 2023.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Als Nederlandse leverancier van professionele buitenverlichting, is Tronix er voor de elektricien. Het ruime assortiment buitenlampen, grondspots aanlicht- en verandaspots biedt voor elke buitensituatie een juiste oplossing. Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verzonden!
Wie voor Elektricien kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap Elektricien premium club.

Sinds zijn oprichting in 2012 staat SolaX Power vooraan in innovatie op het gebied van energieopslag. Onder de verschillende aanbiedingen zijn twee oplossingen bijzonder geprezen vanwege hun veelzijdigheid en prestaties: de X-ESS G4 en X-IES.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.