Online magazines

02 februari 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

energie centraal bij bouwplannen

Het voorjaar kondigt zich stilaan aan, en dat is traditiegetrouw het moment waarop particulieren hun bouw- en verbouwplannen opstellen. De elektricien bekleedt steeds vaker een centrale rol in die plannen. Eerst energieverbruik in kaart brengen, dan pas actie ondernemen, die omslag lijkt bij velen al gemaakt. Het zal              ongetwijfeld ook één van de hoofdthema's zijn op Batibouw.

 

                             Sammy Soetaert - Bladmanager

Mis BATIBOUW niet, het evenement voor bouw- en renovatieprofessionals.
Samen met de nieuwe en volledig elektrische Ford E-Transit maken we kennis met Ford Pro, een voor het professionele bestelwagenclientèle duurzame en productiviteitsverhogende systematiek.
De overheid stimuleert al lange tijd ondernemingen om de energie-efficiëntie van hun processen te optimaliseren en zo veel mogelijk energie te besparen.
Blubase biedt montagesystemen & services die installateurs instaat stellen om te doen waar ze goed in zijn; namelijk ...
In het AREI is een extra hoofdstuk toegevoegd rond laadpalen. Het groeiend aantal elektrische wegvoertuigen maakte het noodzakelijk om de voeding van elektrische wegvoertuigen in het Algemeen Reglement op de elektrische installaties beter te omkaderen
Alle Belgische producenten moeten hun zonnepanelen aangeven bij PV CYCLE, het beheersorganisme belast met de ophaling en verwerking ervan. Daarnaast moeten ze ook een milieubijdrage betalen, onafhankelijk van de regio waar de panelen op de markt gebracht worden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.