Online magazines

12 mei 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Klimaat van schakelkast en slimme ventilatoren
In deze online editie van het vakblad Elektricien gaan we dieper in op de temperatuur in de schakelkast en zijn impact op de componenten erin. Daarnaast is er ook aandacht voor slimme ventilatoren die het schakelkastklimaat kunnen verbeteren.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Warmteontwikkeling in schakelkasten kan desastreuze gevolgen hebben. Oververhitting en brand zijn de meest duidelijke en gevaarlijke gevolgen.
Na de succesvolle product launch van het nieuwe Rittal VX25-systeem is het Rittal Ri4Power systeem nu ook beschikbaar als integratiemogelijkheid in deze VX25-kasten.
Slimme ventilatoren en bijhorende filters kunnen niet alleen helpen om de nodige luchtflow in de kast te genereren, maar geven ook een signaal als hun werking in het gedrang komt.
Met Intratone kunnen bewoners met hun mobiele telefoon zien wie er voor de deur staat. Intercoms zijn eenvoudig en op afstand te beheren.
Verlichting heeft een grote invloed op ons welzijn - zowel op ons werk als thuis. Belangrijk daarbij is dat we de 'juiste' verlichting er is waar dat nodig is én wanneer het nodig is.
Al van bij de aanvang van uw verlichtingsproject – van residentieel tot industrieel – kunt u beroep doen op de verlichtingsspecialisten van Lightlab.
Terwijl een ASTRID-indoordekking wetmatig opgelegd kan worden bij nieuwbouwprojecten, kunnen 2G4G5G indoor-DAS-oplossingen en een goede WIFI-infrastructuur mee bijdragen tot een belangrijke meerwaarde ervan. NGIS is uw partner!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.