Online magazines

20 mei 2020 Vakinformatie voor de elektro-installateur

In elke woning, bedrijf of onderneming zorgt elektriciteit voor potentiële risico's waaraan bewoners of werknemers blootgesteld kunnen worden. Elektrische installaties zijn daarom onderworpen aan strikte regels en controles die beschreven staan in het AREI.
Hoe een keuring gebeurt, hangt af van het controleorganisme dat de keuring komt uitvoeren en welke stappen men zal ondernemen. Wel kan gezegd worden dat de meeste controleorganismen gelijkaardige werkwijzen hanteren.
Nu het niet mogelijk is om fysiek op zoek te gaan naar (nieuwe) gereedschappen en producten, word ik liefst geïnformeerd door:
Installatiebedrijf Vanden Eynde en Zoon BVBA werkt al jaar en dag samen met Cebeo. “Voor een lichtplan doen we altijd beroep op een Cebeo-lichtspecialist”, vertelt medezaakvoerster Ilse Emmerechts. “Hij weet wat er leeft in de markt. Als installateur kan je niet van alle nieuwigheden op de hoogte blijven. Vergezeld door zo’n expert, merk je meteen dat dit ook de bouwheer extra vertrouwen geeft. Dat vertrouwen resulteert in een nog betere samenwerking.” Als marktleider is Cebeo toonaangevend op het vlak van dienstverlening aan de klanten, dankzij een uitgebreid filialennetwerk gebaseerd op nabijheid, passende logistieke en e-businessoplossingen en hoogstaande technische competenties.
Gewiss is ontstaan uit een briljant idee van een visionaire ondernemer: het gebruik van technopolymeer in elektrische systemen. Daarmee kreeg het bedrijf een voorsprong in de laag­spannings­industrie die het in de loop van vier decennia wist uit te bouwen. De internationalisering begon in de jaren 90, met de overname van verschillende industrieleiders. Vandaag biedt de Groep Gewiss een volledig gamma van oplossingen voor huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen en is aanwezig in meer dan 80 landen, met 13 commerciële dochter­ondernemingen wereldwijd, en een volledig Europese productie (Italië, Duitsland, Frankrijk en Portugal).
De systeemoplossing SubstiTUBE® T8 Connected van LEDVANCE maakt een professioneel draadloos lichtmanagement mogelijk zonder dat programmering of herbedrading nodig is. De nieuwe generatie van SubstiTUBE® T8 Connected LED buizen en sensoren is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in parkeergarages met verschillende toegangspoorten, fabrieken, magazijnen en gangen.
Wie op zoek is naar betaalbare en kwaliteitsvolle ledverlichting voor de professionele partner, is bij Integratech aan het juiste adres. Winkel­inrichting, rust- en ziekenhuizen, scholen, kantoorbouw, industrie ..., overal worden de energiezuinige en duurzame oplossingen toegepast én met succes. Een recht­streeks gevolg van de kwaliteitsvolle producten en de nodige flexibiliteit die het team dagelijks hanteert. Bij het selecteren van het compacte assortiment industriële en functionele verlichting is naast kwaliteit ook installatiegemak een belangrijke vereiste. U zou haast kunnen zeggen dat niets onmogelijk is voor Integratech.
Bij de planning van een schakelkast ziet men de verlichting al snel over het hoofd. De lichtomstandigheden om te werken in een kast zijn dan ook vaak slecht. Toch is licht essentieel voor bijvoorbeeld het herkennen van de markering en de verschillende kleuren van de bedrading.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Het marktaanbod van personenwagens met hybrideaandrijving explodeert en omdat er meerdere systeemvarianten bestaan, is het kiezen van de juiste motorversie er niet eenvoudiger op geworden. Het uitgebreide gamma diverse systemen heeft als gevolg dat de ene hybrideaandrijflijn beter tot zijn recht komt tijdens korte ritten of in stadsverkeer, terwijl andere energie-efficiënter presteren tijdens lange afstandsritten of op snelwegen. Een hybride die naadloos aan al deze uiteenlopende gebruiksdoelstellingen kan beantwoorden, bestaat dus niet. Bovendien – en dat wordt nog te vaak vergeten – moet bij de aanschaf van een hybridewagen het profiel van de end user, die met deze wagen zijn professionele verplaatsingen zal maken, nadrukkelijk in overweging worden genomen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.