Online magazines

22 oktober 2020 Vakinformatie voor de elektro-installateur

tips voor laadinfrastructuur
Een elektrisch voertuig moet geregeld ingeplugd worden om op te laden. Daarvoor is natuurlijk een degelijke laadinfrastructuur onontbeerlijk. Wij geven een overzicht van de mogelijkheden en tips & tricks voor de keuze en installatie.
Dieter Devriendt
bladmanager
Bij de installatie van laad-infrastructuur komt heel wat kijken. We geven een overzicht van welke mogelijkheden er zijn om een elektrische wagen op te laden en waarop moet worden gelet bij de keuze en installatie.
Het Belgische cleantechbedrijf Smappee, gekend van zijn oplossingen voor meer energie-efficiëntie, lanceert zijn eerste laadpaal: Smappee EV Base.
Als zonnepanelen groothandel is Natec de spil tussen de mondiale pv-spelers en de lokale zonne-installateurs. Goed samenwerken is dus van essentieel belang en daarvoor heb je de juiste partners nodig.
Een goede ASTRID-indoordekking kan enerzijds absoluut noodzakelijk zijn bij nieuwbouwprojecten, terwijl 2G4G5G-indoordekking en een goede WIFI-infrastructuur zullen zorgen voor een meerwaarde ervan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.