50% energiebesparing: nieuwe LED verlichtingsoplossing voor Carlsberg

Damp Proof en Floodlight in het logistiekcentrum van Carlsberg in Høje Tåstrup, Denemarken

Voor het logistiekcentrum in Høje Tåstrup, Denemarken, was het een topprioriteit en belangrijk aandachtspunt om duurzamer en efficiënter te gaan werken. In het centrum werken 180 mensen rond de klok om dagelijks 2.500 pallets bier en andere dranken naar winkels, cafés en restaurants te verzenden. Elke dag vervoeren 77 zwaar met drank beladen vrachtwagens de bestellingen naar de klanten. Wanneer de vrachtwagens terugkeren, worden de gebruikte vaten en flessen gelost en per trein naar Fredericia vervoerd.
De extreem efficiënte logistiekwerkzaamheden van Carlsberg en de zorgvuldig gecoördineerde dans tussen vorkheftrucks en elektrische pallettrucks in de grote magazijnen vormen een indrukwekkend schouwspel. Wie het proces echter nader bekijkt, ziet iets wat nog indrukwekkender is: het bedrijf is enorm gefocust op initiatieven om van veiligheid een absolute topprioriteit te maken.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.