- 11 maart 2020
- Door Wouter Verheecke
- | 4 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Studenten op bezoek bij voedingsbedrijven
Met het initiatief ‘Food Tech Talent’ brengen Fevia en Alimento hogeschool- en universiteitsstudenten in contact met enkele voorbeeldbedrijven uit de voedingsindustrie. Wij liepen mee met de studenten elektromechanica van Vives Brugge, op bezoek bij aardappelverwerker Agristo in Wielsbeke.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.