Online magazines

06 januari 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Een ongemeen boeiend 2023 gewenst
Dat 2023 een uitdagend jaar zal worden staat buiten kijf. De inflatie is torenhoog, de loonkosten stijgen, er is een tekort aan technisch personeel en de nieuwbouwmarkt lijkt op zijn adem te trappen. Toch hoeven we ons niet ongerust te maken, want energiebeheer is vandaag overal prioriteit nummer één. De redactie wenst u alvast een ongemeen boeiend jaar toe.

                             Sammy Soetaert - bladmanager 

Wat verwacht ù van uw verlichting? Voor installateur X zal het antwoord een breed gamma luiden. Een ander zweert bij installatiegemak, terwijl nog een ander duurzaamheid als prioriteit zal aanduiden. Het ELIA gamma van GEWISS beantwoordt aan die noden.
De sleutelrol van warmtepompen is in het voorbije jaar, met z'n geopolitieke turbulentie, enkel maar toegenomen. Het besef groeit dat het niet zozeer louter de aankoopprijs of het stroomverbruik, maar het totaalplaatje is dat in rekening moet ...
In het AREI werd een nieuw hoofdstuk opgenomen rond laadinfrastructuur
Installeert u vaak, amper of nooit verlichtingsproducten? Laat het ons weten en maak kans op 1 van de 10 LED bouwlampen ter waarde van 70 EUR. Iedereen maakt kans. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Ontdek de nieuwe eDaily bij uw IVECO dealer. Even robuust, krachtig en veelzijdig als uw vertrouwde Daily, bovendien emissievrij en stil. Geniet van supervoordelige promoties en aantrekkelijke rentetarieven vanaf 0,99%.
Een onderzoeksgroep van TNO, TU Eindhoven, imec/EnergyVille en TU Delft slaagde er onlangs in om het rendement van een zonnecel tot boven de barrière van 30% te brengen. Daarvoor zetten ze Perovskiet in een tandemoplossing in.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.