Online magazines

15 december 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
energiecrisis biedt ook kansen
Deze voorlopig ijzige decembermaand drukt ons met de neus op de feiten: elektriciteit en verwarming zijn een luxeproduct geworden. Voor onze sector biedt dit evenwel belangrijke kansen, want zonnepanelen, batterijen, energiebeheersystemen en zuinige verlichting zitten duidelijk in de lift. 

                             Sammy Soetaert - Bladmanager

Wat verwacht ù van uw verlichting? Voor installateur X zal het antwoord een breed gamma luiden. Een ander zweert bij installatiegemak, terwijl nog een ander duurzaamheid als prioriteit zal aanduiden. Het ELIA gamma van GEWISS beantwoordt aan die noden.
Parkeergarages, magazijnen, industriële keukens, hangars en landbouwgebouwen hebben allemaal betrouwbare en efficiënte verlichting nodig. Teconex herziet zijn FIJI-gamma om een functioneel antwoord te bieden op elke professionele behoefte.
De toekomst is elektrisch, ook voor bedrijven. Daarom lanceert Nissan de nieuwe, 100% elektrische Nissan Townstar. Functioneel, veelzijdig, ruim en innovatief. Deze compacte bestelwagen is een duurzame bedrijfswagen voor élke kmo en micro-onderneming.
Mocht je TRILUX nu wel óf niet goed kennen, dit is het moment om onze lichttrends en inspiratie 2022 magazine aan te vragen. Het lichttrends en inspiratie staat boordevol inspirerende cases en voorbeelden en #trendingtopics uit verlichtingsland.
Installeert u vaak, amper of nooit verlichtingsproducten? Laat het ons weten en maak kans op 1 van de 10 LED bouwlampen ter waarde van 70 EUR. Iedereen maakt kans. Deze vragen nemen slechts 2 minuten van uw tijd in!
Op 8 december bekroonde het vakblad Decoratie de mooiste schilder- en decoratieprojecten van België. Ontdek hier welke schilder-decorateurs met een trofee naar huis mochten!
Flanders Expo is op 25 en 26 januari ‘the place to be’ voor de solarsector in de Benelux tijdens de 11e editie van InterSolution. U kunt er netwerken met internationale koplopers en kennismaken met de solarwereld van morgen. Toegangscode P1013256
Steen Elektriciteit maakte sinds de oprichting in 2000 door Geert Steen en partner Ria Degrauwe een mooie evolutie door. Ondertussen is de tweede generatie aan de slag met dochter Delphine, zoon Laurens en schoondochter Tsarina Vandekerckhove.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.