Online magazines

04 november 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
ups en downs, het nieuwe normaal?

We vangen zeer diverse signalen op uit de bouwsector. De kleine groei van dit jaar zou in 2023 gevolgd worden door een stagnatie of zelfs een krimp. Aan de andere kant zien we specifiek in onze tak, de blijvende explosieve vraag naar systemen voor energiebesparing en -opwekking. Biedt in woelige tijden diversificatie in de aangeboden technieken een uitweg?


                             Sammy Soetaert - bladmanager

De afgelopen jaren heeft Huawei steeds meer terrein gewonnen. Zowel grote installatiebedrijven als de kleinere installateurs kiezen in toenemende mate voor Huawei. Kennis is absoluut key als het gaat om het veilig aansluiten van een PV-installatie. Om te zorgen dat die kennis up-to-date is lanceert Wattkraft Benelux de PV Academy.
Mocht je TRILUX nu wel óf niet goed kennen, dit is het moment om onze lichttrends en inspiratie 2022 magazine aan te vragen. Het lichttrends en inspiratie staat boordevol inspirerende cases en voorbeelden en #trendingtopics uit verlichtingsland.
Als installateur van residentiële installaties is vertrouwen zeer belangrijk. Wie zijn werk nauwgezet uitvoert, kan bogen op tevreden klanten. En tevreden klanten, die keren later terug. Dat ondervond Marc Callebaut bij een project bij fysiotherapiepraktijk Tits-Van Den Bossche uit Geraardsbergen.
Sebastien Montaufraix (23) is in het Brusselse Maison de la Poste uitgeroepen tot Jonge Vlaamse Aannemer 2022. Sebastien is medezaakvoerder van Be Smart Energy in Aalter. "Dit is ...
4 op 10 tien bouwbedrijven draaien vandaag break-even. 1 op 10 werkt zelfs met verlies. Dat blijkt uit een rondvraag van Bouwunie naar aanleiding van Open Bedrijvendag. “Dit is ongezien”, zegt Jean-Pierre Waeytens, ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.