Online magazines

28 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
EEn toekomst voor de thuisbatterij?

De subsidiëring van thuisbatterijen was altijd al een heikel punt. Sommigen vinden het niet meer dan terecht dat een opkomende technologie volop ondersteund wordt, anderen vinden dat de schaarse middelen beter voor andere maatregelen kunnen ingezet worden zoals isolatie of zonnepanelen. Als installateur krijgt u de vragen van klanten op uw bord. Wat raadt u hen aan?

                             Sammy Soetaert - Bladmanager

 

Bij Rexel merken ze een duidelijke trend waarbij gezinnen niet alleen steeds meer voor PV panelen kiezen, maar ze zetten ook vaker de stap richting thuisbatterijen. De manieren om zelf energie op te wekken en op te slaan worden steeds populairder, dat merkt ook installateur Steven Keuppens aan zijn aanvragen. We bezochten één van zijn meest recente en uitdagende werven.
Professional Media Group (PMG) is op zoek naar redactioneel en commercieel talent. Houdt u van uitdagingen en gaat u tot het uiterste om in uw opdracht te slagen? Dan bent u de collega die we zoeken. Kijk snel naar onze vacatures en laat wat van u horen.
Krannich Solar biedt een batterij-oplossing aan voor elke situatie. Ons portfolio bestaat uit AC batterijen, AC batterijomvormers, hybride omvormers, commerciële DC batterijen > 40 kWh tot meerdere MWh.
Visma Bouwsoft is een gebruiksvriendelijk all-in-one softwarepakket. Contacten, CRM, offertes, prijsberekening, werkbonnen, facturen, betalingen, planning en zoveel meer centraal verwerken op één plaats? Vraag je gratis demo aan en ontdek het!
Infraroodverwarming wint de afgelopen jaren aan populariteit. Wist je dat je per graad min. 7% bespaart ten opzicht van traditionele verwarming? IR-verwarming is er voor zowel residentieel als commercieel gebruik, binnen en buiten
HomeLab richt zich op het testen en gezamenlijk ontwikkelen van slimme huishoudinnovaties in verschillende toepassingsdomeinen.
Op Technologiecampus Odisee te Gent bouwen studenten stelselmatig aan het Domoticahuis. Nadat alle sturingen en onderdelen op elkaar afgestemd waren, was het nu tijd voor de volgende stap: de plaatsing van een thuisbatterij.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.