Online magazines

17 oktober 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
betaalbare energie voor iedereen 

Energie blijft het maatschappelijk debat domineren. De exuberante prijzen voor bedrijven en particulieren doen velen nadenken over besparingen. Als installateur bent u steeds meer de spelverdeler die de consument toelaat de juiste tactiek te kiezen. Dat vergt wel een brede kennis over alle technieken.

 

Sammy Soetaert - Bladmanager

In elk verlichtingsproject wordt belang gehecht aan de kwaliteit van het licht. Maar als we functionaliteit en prestaties combineren in een armatuur met alle kenmerken die nodig zijn voor de realisatie van tertiaire en industriële projecten, krijgen we de LINEDO van RZB.
VanLien/ABB Noodverlichting is de ideale partner op het gebied van noodverlichting, noodvoedingsystemen en monitoringssystemen. Nieuw in het aanbod is de noodverlichtingsserie Movion®, gericht op installatiegemak en eenvoudig onderhoud.
Digitalisering zet zich door in elke sector. Ook in de bouwsector is deze op kruissnelheid, hoewel ze zeker geen voorloper was. VMA wist al vrij snel dat deze evolutie er zat aan te komen en ontwikkelde ...
LEDVANCE presenteerde op de beurs Light + Building haar nieuwe oplossingen voor energie-efficiëntie en slimme verlichting.
Mocht je TRILUX nu wel óf niet goed kennen, dit is het moment om onze lichttrends en inspiratie 2022 magazine aan te vragen. Het lichttrends en inspiratie staat boordevol inspirerende cases en voorbeelden en #trendingtopics uit verlichtingsland.
Ford Pro Software biedt een geconnecteerd digitaal ecosysteem dat livegegevens gebruikt om voertuigen, telematica, oplaadservices en onderhoud te integreren in krachtige, gebruiksvriendelijke en productiviteitsverhogende platformen.
Parkeergarages, magazijnen, industriële keukens, hangars en landbouwgebouwen hebben allemaal betrouwbare en efficiënte verlichting nodig. Teconex herziet zijn FIJI-gamma om een functioneel antwoord te bieden op elke professionele behoefte.
Vandaag is in de sociale woonwijk Het Verzonken Kasteel in Roeselare de grootschalige activering van het zonnepotentieel van de Vlaamse sociale huisvestingssector officieel van start gegaan. Na enkele testprojecten in de zomermaanden huldigde ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.