Online magazines

23 september 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
500 lux niet altijd zaligmakend
Besparen op energieverbruik is bij verlichting al langer ingeburgerd. De sector heeft ondertussen zoveel inspanningen geleverd rond dat thema, dat ook andere aspecten van verlichting vandaag veel aandacht krijgen. Denk bijvoorbeeld aan lichtkwaliteit. De leidraad van 500 Lux is altijd heilig geweest, maar is dat nog wel terecht? 

Sammy Soetaert - Bladmanager
In het voorjaar van 2021 is het nieuwe bezoekerscentrum in de Sint-Baafskathedraal geopend. Onder meer de crypte werd grondig gerenoveerd. Om stroom en data tot bij de relikwieën en de kunstwerken te krijgen, koos Engie Fabricom voor de GES R2-vloerdozen van OBO Bettermann.
Gira System 106 kenmerkt zich door het frontpaneel uit metaal, wat zorgt voor een strakke look en een edele uitstraling. De breed inzetbare buitenintercom is verkrijgbaar in een opbouwuitvoering. De Gira 'Keyless In Fingerprint' is nu als nieuwe module toegevoegd aan het Gira System 106.
Mocht je TRILUX nu wel óf niet goed kennen, dit is het moment om onze lichttrends en inspiratie 2022 magazine aan te vragen. Het lichttrends en inspiratie staat boordevol inspirerende cases en voorbeelden en #trendingtopics uit verlichtingsland.
Huur een sleuvengraver om efficiënt kabels in de grond aan te brengen tot dieptes van 60 of 90 cm. De machine trekt een perfecte gleuf die je na de plaatsing netjes dichtmaakt, met minimale beschadiging van de ondergrond.
Conex Holland B.V. is sinds jaar en dag fabrikant en leverancier van robuuste, accurate, betrouwbare en veilige installateurproducten voor het verbinden, beschermen, doorvoeren en brandveilig maken van leidingen. Een recente toevoeging in het gamma zijn de lasklemmen Mini S.
Met zijn gamma zuiver elektrische bedrijfsvoertuigen, die de productiviteit en duurzaamheid verhogen zonder aan de capaciteiten of gebruikskosten te raken, zal Ford Pro de overgang naar elektrische bedrijfsvloten vergemakkelijken.
Bij Rexel merken ze een duidelijke trend waarbij gezinnen niet alleen steeds meer voor PV panelen kiezen, maar ze zetten ook vaker de stap richting thuisbatterijen. De manieren om zelf energie op te wekken en op te slaan worden steeds populairder, dat merkt ook installateur Steven Keuppens aan zijn aanvragen. We bezochten één van zijn meest recente en uitdagende werven.
Het is algemeen geweten dat China in het voorbije decennium de wereldwijde zonne-energiepush heeft opgebouwd en geleid. In de provincie Gansu heeft GoodWe, wereldwijd leverancier van pv-omvormers een belangrijke bijdrage geleverd aan een 80MW-pv-project.
'Het nieuwe normaal', 'hybride werken', 'thuiskantoor': het zijn slechts enkele van de nieuw ontstane concepten die we te danken hebben aan het vreselijke coronavirus. De functie van het traditionele kantoor is daarbij eveneens gewijzigd.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.