Online magazines

21 april 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
bekabeling is veel meer dan kabels
In deze online editie van Elektricien hebben we het over de ruggengraat van praktisch elke elektrische installatie: de kabels. Daarbij hebben we oog voor de kabeldraagsystemen, de steeds 'slimmer' wordende kabels en de functiebehoudvoorschriften.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Kabeldraagsystemen, zoals kabelgoten, kabelladders en draadgoten, zijn essentieel voor een veilige en efficiënte distributie van bekabeling doorheen gebouwen.
Ook wie het nieuwe CPR-classificatiesysteem volledig onder de knie heeft, laat zich nog regelmatig door de voorschriften inzake functiebehoud vangen.
GoodWe heeft recent de BH-serie voorgesteld, een 1 – 6 kW AC-gekoppelde retrofit omvormer-oplossing die compatibel is met een breed scala aan hoogspannings-batterijen.
Alles rondom ons is slim of smart geworden. Ook in de industrie zien we die trend volop doorbreken. Daar kunnen slimme kabels het verschil maken.
Uw partner in diamantgereedschap & machines : DURO EUROPE
JOINON is de dienst voor het opladen van alle elektrische voertuigen, die zowel de technologische infrastructuur van het product als het volledige beheer dekt.
Ontdek snel de nieuwe Fiat Pro-stockwagens: maak meteen de beste keuze voor uw zaak met een Talento, Fiorino, Doblo of Ducato!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.