Online magazines

14 april 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
zonnepanelen blijven verbeteren
Omdat zonne-energie momenteel slechts een beperkt aandeel heeft in de wereldwijde energieproductie, is er daar nog groeimarge. Ook op vlak van rendement zijn er nog stappen te zetten. Wij spraken erover met prof. dr. Bart Vermang.
Dieter Devriendt
bladmanager
 
In dit interview werpt toponderzoeker prof. dr. Bart Vermang een exclusieve blik op de toekomst van de zonne-energie.
De zonne-energiesector is een van de snelst groeiende industrieën van onze tijd. BloombergNEF voorspelt dat windenergie en zonne-energie zodanig zullen groeien dat ze in 2050 aan 56% van de wereldwijde vraag naar elektriciteit zullen voldoen.
Zonnepanelen zouden allerlei zware metalen en chemische bestanddelen bevatten die op het eind van de cyclus een ware milieuramp ontketenen. Feit of Fictie?
BYD, de letters zo achter elkaar is niet zo veelzeggend, maar als ik u vertel dat de afkorting staat voor “Build Your Dreams” dan wordt het een naam waarbij uw wenkbrauwen wellicht wel de lucht in schieten?
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.