Online magazines

25 maart 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
tweede leven voor PV
Nu zonne-energie het wereldwijd vermogen van een terawatt benadert, komt het beheer van afvalstromen ook op de agenda. Een circulaire productieketen is daarbij het doel. 
Dieter Devriendt
bladmanager
 
Er wordt een queeste opgestart met als doel een tweede leven voor producten en materialen. imec en zijn partners effenen daarbij het pad voor een circulaire productieketen.
Om veilig aan zelfconsumptie te kunnen doen, gaan steeds meer stemmen op in het voordeel van een thuisbatterij. Ook Wattkraft zal vanaf februari een Huawei batterijsysteem verdelen.
Kabelwerk Eupen heeft kosten noch moeite gespaard om uiterst brandveilige kabels te ontwikkelen die aan de huidige regelgeving voldoen.
Warmtepompspecialist Stiebel Eltron wil zelfconsumptie actief stimuleren door alle toestellen uit te rusten met de nodige functionaliteiten om op een smart grid te werken.
Accu Viks is sinds 1993 actief op de Europese markt en bedient 30 landen. Vanaf nu gaat het bedrijf zich ook richten op thuisopslag bij zonnepanelen.
Terwijl een ASTRID-indoordekking wetmatig opgelegd kan worden bij nieuwbouwprojecten, kunnen 2G4G5G indoor-DAS-oplossingen en een goede WIFI-infrastructuur mee bijdragen tot een belangrijke meerwaarde ervan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.