Online magazines

13 januari 2021 Vakinformatie voor de elektro-installateur

Online versie bekijken
meest gelezen artikels van 2020
We starten het nieuwe jaar met de top drie van de best gelezen Elektricien artikels van 2020. U bleek vooral geïnteresseerd in de herziening van het AREI, maar ook laadpalen en communicatieprotocollen konden u boeien.
Dieter Devriendt
bladmanager
Het AREI is in voege sinds 1981 en werd in 2020 grondig aangepast. Een overzicht in twee delen.
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Bij de installatie van laadinfrastructuur komt echter heel wat kijken. Deze pagina geeft een overzicht van welke mogelijkheden er zijn om een elektrische wagen op te laden en waarop moet worden gelet.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Domotica, Internet of Things en andere technologische innovaties voeren hun communicatie via diverse protocollen. Voor de installateur wordt het soms nog moeilijk te volgen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.