NIEUWE EPB-EISEN VOOR NIET-RESIDENTIELE GEBOUWEN

E-peileisen verschillen naargelang van de functies van het gebouw

Voor residentiële bouwprojecten en industriële gebouwen die na 1 januari 2017 een vergunning indienden, veranderde er niets. Voor kantoren, scholen en gebouwen met een andere specifieke bestemming wel. De onderverdeling 'kantoor en school' en 'andere specifieke bestemming' verdween, en beide categorieën werden samengevoegd onder de noemer 'niet-residentieel'. Voor al deze niet-residentiële gebouwen gelden er sinds 1 januari 2017 bovendien E-peileisen (dus ook de 'andere specifieke bestemmingen' waarvoor voorheen geen E-peileisen van toepassing waren), die verschillen naargelang van de functies in het gebouw.


EPB-EISEN VANAF 2017

Voor wonen en industrie verandert er niets. Voor residentiële bouwprojecten die in 2017 een vergunningsaanvraag of melding indienen blijft alles hetzelfde. Ook voor industriële projecten die in 2017 een vergunning aanvragen, verandert er niets.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

Gerelateerde artikelen

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.