21 februari 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBoetes tussen 150 en 20.000 euro mogelijk
De Vlaamse regering heeft op initiatief van Vlaams minister van Energie Bart Tommelein het uitvoeringsbesluit goedgekeurd om de strijd tegen energiefraude aan te gaan. Er zijn boetes mogelijk tussen 150 en 20.000 euro. De opbrengst van de boetes komt terecht in het Energiefonds, dat dient om de schulden verder weg te werken en de omslag naar hernieuwbare energie mee te financieren.

Philip Viane
Bladmanager

BETER GEÏNFORMEERD

'Beleving' rode draad doorheen Batibouw
Licht op groen voor digitale meters

ACTUEEL

Vantage EMEA wordt Legrand Integrated Solutions
Cebeo neemt Claessen ELGB over

Strijd tegen energiefraude definitief van start

De Vlaamse regering heeft op initiatief van Vlaams minister van Energie Bart Tommelein het uitvoeringsbesluit goedgekeurd om de strijd tegen energiefraude aan te gaan.
Lees meer

KNX (domotica), uw toekomst!

De vraag naar comfort en flexibiliteit voor het beheer van luchtbehandeling, belichting en toegangscontrole neemt toe. Gelijktijdig wordt het efficiënter gebruik van energie steeds belangrijker.
Lees meer

AElex

160pxAELex is een hoogwaardig en innovatief inlegsysteem voor het plaatsen van zonnepanelen op elk type schuin dak: van golfplaten-, pannen- tot sandwichdak. Het montagesysteem is door AliusEnergy in eigen beheer ontwikkeld, uitvoerig getest en komt met een gratis configuratie software.
Lees meer

Q.PEAK DUO-G5 zonnepaneel

160pxDeze zonnepanelen van Hanwha Q CELLS hebben een uitzonderlijk hoog rendement dankzij de Q.ANTUM DUO Technology. Cebeo is exclusief distributeur van deze panelen, die in Duitsland ontworpen worden en in Zuid-Korea geproduceerd.
Lees meer

ClickFit EVO

160pxHet ClickFit EVO montagesysteem bestaat uit 4 componenten waarmee alle gangbare zonnepanelen op elk (pannen)dak gemonteerd kunnen worden. Het geringe aantal componenten en de kliktechniek maken het montagesysteem twee keer zo snel te installeren.
Lees meer

GREENROCK

160pxGREENROCK is de veiligste en meest milieuvriendelijke oplossing voor stationaire elektrische energie opslag. In tegenstelling tot traditionele lithium-ion oplossingen is de werking gebaseerd op de zoutwater technologie.
Lees meer

SMA CORE1

160pxDe Sunny Tripower CORE1 is wereldwijd de eerste vrijstaande string-omvormer voor decentrale dakopbouwsystemen en los in het landschap opgestelde installaties en heeft een vermogen van 50 kW.
Lees meer

PylonTech Lithium accu's

160pxDeze Lithium accu is speciaal ontwikkeld voor energieopslag in residentiële en KMO- omgevingen. Door zijn modulair ontwerp kunnen tot 12 modules met een nominaal vermogen van 2 kWh parallel worden geschakeld om zo tot een totale accucapaciteit van 28.8 kWh te komen.
Lees meer

Is je elektrische installatie zwaar genoeg om je auto op te laden?

Het beschikbare vermogen van de elektrische installatie waarop het laadpunt voor een elektrische wagen is aangesloten, kan een beperkende factor zijn in het laadproces.
Volledig artikel lezen

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Boetes tussen 150 en 20.000 euro mogelijk


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be