7 februari 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxIs investeren in PV-panelen nog interessant?

Hoe interessant is het voor particulieren om nog zonnepanelen te plaatsen? Wij onderzochten hoe rendabel het nog is om PV-installaties met een maximaal AC-vermogen van kleiner dan of gelijk aan 10 kW te installeren.

Vergelijk de drie gewesten: Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Philip Viane
Bladmanager

BETER GEÏNFORMEERD

Toekomstbestendig lichtplan helpt duurzaamheidsambities te realiseren
Belgische technologie maakt woningen slim

BELGIE - TUNESIE

Winactie

Gratis dagticket Light + Building

Light + Building, 's werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek van 18 tot en met 23 maart 2018 in Frankfurt am Main.
Lees meer

Nieuwe verdeelkasten 'vega'

160px VIDEONa 23 jaar vervangt Hager de verdeelkast vega voor residentiële toepassingen en kleine professionele lokalen door een compleet nieuwe. Voor de lancering van dit nieuw product werd er gekozen voor een toepasselijke titel in de communicatie: “Ruim en doordacht":- ruim: de kast blijft compact en toch biedt ze meer ruimte;- doordacht: er werden veel innovaties of praktische evoluties in de nieuwe vega geïntegreerd.De ontwikkeling van de nieuwe vega is uniek daar ze opnieuw tot stand is gekomen door een zeer intense samenwerking tussen Belgische installateurs en Hager. De vega verdeelkasten werden “speciaal ontworpen voor de Belgische markt". Ontdek het volledige 'vega' gamma op www.hager.be
Video

De BSP41-printer van Brady

160pxIdentificeer op een gemakkelijke manier elektrische panelen met slechts een printer. Met de BSP41-printer voor de identificatie van draden en panelen kunt u op een efficiënte manier elektrische panelen identificeren, omdat deze printer verharde identificatietags voor alle belangrijke merken van paneelcomponenten kan printen.
Lees meer

Klemmen voor zowel fijn- en meeraderige als massieve geleiders

160pxMet de 'COMPACT' klem van serie 221 kan de elektro-installateur een snelle, eenvoudige en veilige installatie maken. Dat kan zowel met fijn- en meeraderige als massieve geleiders.
Lees meer

Wat kost een PV-installatie?

PV-panelen zijn over de jaren heen niet alleen goedkoper, maar ook een pak efficiënter geworden. Benieuwd naar wat een PV-installatie de dag van vandaag kost?
Volledig artikel lezen

Is investeren in PV-panelen nog interessant?

't Is het moment om zonnepanelen te plaatsen. Dat horen we al jaren, maar wat is er daar na het wegvallen van de premies en fiscale voordelen, en na het invoeren van het prosumententarief eigenlijk nog van waar? Hoe interessant is het voor particulieren om nog zonnepanelen te plaatsen? Wij onderzochten hoe rendabel het nog is om PV-installaties met een maximaal AC-vermogen van kleiner dan of gelijk aan 10 kW te installeren.
Lees meer

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Is investeren in PV-panelen nog interessant?


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be