15 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

Lees online

ACTUEEL

S-peil vervangt K-peil in nieuwbouwwoning
Tulpen om warmtepompen te promoten
Half miljoenste bezoeker zonnekaart
Functionaliteiten digitale meter bepaald

BETER INSTALLEREN

De oplossing voor het installatieprobleem met laadpalen
Twee nieuwe accessoires voor CET deurschakelaar
Nieuwe Rittal kastverlichting

Functionaliteiten digitale meter bepaald

De Vlaamse regering heeft beslist aan welke voorwaarden de digitale meters voor elektriciteit en gas moeten voldoen. Vlaams minister van Energie Bart Tommelein: “Zoals bekend kiezen we voor een eenvoudig model dat je zelf kan uitbreiden.
Lees meer

200ste KNX-Partner via SBM

In 2014 kreeg SBM zijn erkenning als gecertificeerd KNX Training Center. Intussen mochten al een 200-tal cursisten de KNX Basiscursus met succes afronden. Vanaf 2016 startte SBM ook met de geavanceerde opleiding.
Lees meer

De toekomst van het energielandschap

Hoe wordt energie aangekocht? Welke energie wordt er gebruikt? Waar wordt energie gegenereerd? Wie verkoopt energie terug aan de grid? En hoe wordt dit allemaal beïnvloedt door de nieuwste innovaties zoals energie terugleveren, decentrale opwekking, blockchain en meshgrid? Dominic Barbato, directeur Globale Strategie van Schneider Electric, beantwoordt deze vragen en verduidelijkt hoe deze innovaties het energielandschap beïnvloeden. Lees meer

Installateur mag zich kaas van brood niet laten eten

Als gevolg van steeds strengere regelgeving op het vlak van energieverbruik en ventilatie, staan de budgetten in de bouw onder druk. Een uitdaging voor de elektricien, maar volgens Joost Demarest van KNX Association toch vooral een opportuniteit.
Lees meer

9 identificatie-uitdagingen

Los 9 identificatie-uitdagingen in uw productieafdeling op! Brady heeft een gids gemaakt waarin duurzame identificatielabels voor 9 courante identificatie-uitdagingen in productievestigingen worden gespecificeerd.
Lees meer

Mobiele energie kwaliteitsmeter

De SMY-CA 133 is een veelzijdig instrument voor metingen en data logging. De gemeten waarden worden 'in real-time' getoond op een groot kleurenscherm. Standaard met meetkabels (croco-clips), voedings- en USB kabel.
Lees meer

Video: Digitale multimeter

 VIDEOWelke digitale multimeter is het beste voor een woonomgeving en/of commerciële omgeving: Wij demonstreren de Fluke 179, 3000FC, 1587FC en de 279FC en focussen op de specifieke functies van elke meter.
Video

Ruil spanningsschommelingen in voor 230 volt

“Mijn machines worden gek van de veranderende spanning hier!" Ook al met deze klacht geconfronteerd? EREA heeft de perfecte oplossing in huis: een volledige reeks wisselspanningsstabilisatoren.
Lees meer

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online magazine: Wat moet de digitale meter nu precies kunnen?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be