14 juni 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDomotica: kostenbesparend én op maat
Domotica is al jaren aan een fikse opmars bezig en kent sinds de digitalisering nog een steilere groeicurve. Wij zetten alle voordelen nog eens op een rijtje zodat u ook uw klanten over de streep kunt trekken. U leest het
hier.

Dieter Devriendt
bladmanager

Verder in dit online magazine ook:

Cebeo Technologie 2019 druk bezocht

Preflex® neemt Reddy over

Zonnepanelen: glas-glas of glas-folie?

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Hernieuwbare energie steeds goedkoper

Voornamelijk verhoogd comfort doet Belg investeren in smart home

Hoe moet het nationaal klimaat- en energiebeldi er volgens u uitzien?

WAAROM KIEZEN VOOR DOMOTICA?

Domotica houdt een geheel van technische en technologische voorzieningen in, zoals elektriciteit, automatisatie, informatica, telecommunicatie, multimedia, en wordt gebruikt om gebouwen 'intelligenter' te maken. De woning die voorzien is van een domotica-installatie, zal zich aanpassen aan het levensritme en de gewoontes van de klant. Zodoende wordt een gebouw flexibel en kan het makkelijker inspelen op de noden, wensen en verlangens van een bewoner.
Volledig artikel lezen

CEBEO TECHNOLOGIE 2019 DRUK BEZOCHT

Van 21 t.e.m. 23 mei 2019 kan Cebeo op haar beurs in Paleis 5 van Brussels Expo 7.750 bezoekers verwelkomen. Cebeo Technologie 2019 kende een bezoekersstijging van 17% en bovendien kenden die bezoekers de beurs een score van 8,21 op 10 toe.
Lees meer

PREFLEX® NEEMT REDDY OVER

160pxNog sneller, makkelijker en veiliger installeren met de innovatieve producten van Reddy. Preflexibel NV uit Ninove - onderdeel van de Wienerberger groep - neemt de firma Reddy NV over.
Volledig artikel lezen

ZONNEPANELEN: GLAS-GLAS OF GLAS-FOLIE?

160pxSinds vernieuwde technieken ervoor hebben gezorgd dat glas-glas zonnepanelen aanzienlijk lichter zijn geworden, zijn de zonnepanelen bezig met een opmars. Nu het enige nadeel - het gewicht - geen nadeel meer is, lijken de dagen voor glas-folie zonnepanelen dan ook geteld.
Volledig artikel lezen

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

Vraag hier uw testrit aan

HERNIEUWBARE ENERGIE STEEDS GOEDKOPER

Uit een nieuw rapport van IRENA, de International Renewable Energy Agency, blijkt dat hernieuwbare energie vandaag in heel wat internationale regio's de goedkoopste vorm van elektriciteit is.
Lees meer

VOORNAMELIJK VERHOOGD COMFORT DOET BELG INVESTEREN IN SMART HOME

Noch lager energieverbruik noch een lagere factuur overhaalt de Belg om te investeren in een slim huis. De belangrijkste drijfveer is persoonlijk comfort. Dat blijkt uit een representatief onderzoek uitgevoerd door Direct Research bij meer dan 1000 Belgen, in opdracht van Somfy, specialist in huisautomatisering.
Lees meer

HOE MOET HET NATIONAAL KLIMAAT- EN ENERGIEBELEID ER VOLGENS U UITZIEN?

Sinds dinsdag 4 juni kan iedereen in ons land deelnemen aan een online enquête in het kader van het Nationaal Klimaat- en Energieontwerpplan. Op deze manier krijgt iedereen de kans om mee te schrijven aan het klimaat- en energiebeleid in ons land.
Lees meer

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Domotica: kostenbesparend én op maat

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be