8 april 2019


VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVerwarming integreren in domotica vergt overleg

Domotica integreert steeds meer ook alle andere elektrische toestellen. Centrale verwarming is er daar één van. Hoe u die verwarming in de installatie van domotica meeneemt, leest u hier. Vast staat dat er best overleg gepleegd wordt met een HVAC-deskundige.

Dieter Devriendt
bladmanager

VERWARMING IN DOMOTICA?

Net zoals alle andere elektrische toestellen laat ook de centrale verwarming zich in de huisautomatisering integreren. In hoeverre die integratie kan plaatsvinden, is afhankelijk van het type domotica.
Volledig artikel lezen

BUSCH-WÄCHTER®

160pxWist u dat er voor iedere toepassing een juiste bewegingsmelder van Busch-Wächter® is? U kunt kiezen voor het design van de MasterLINE - passend bij Busch-Welcome® of voor de vertrouwde ProfessionalLINE.
Volledig artikel lezen

NIEUWBOUWPROJECT NEDERHEM

160pxNieuwbouwproject Nederhem in Halle.Nederhem is een nieuwe woonbuurt op wandelafstand van het centrum van Halle in een groene omgeving langs de oevers van de Zenne.
Volledig artikel lezen

VENTILUS VOOR DUURZAME ENERGIE

De Vlaamse Overheid en de Belgische netbeheerder hebben samen de plannen voorgesteld voor 'Ventilus', een nieuw hoogspanningsproject in West-Vlaanderen. Dat gebeurde in aanwezigheid van Vlaams minister van Omgeving Koen Van den Heuvel en West-Vlaams gouverneur Carl Decaluwé.
Lees meer

ZONNEKAART NOG STEEDS POPULAIR

Twee jaar na de lancering is de Zonnekaart van het Vlaams Energieagentschap nog steeds populair. Ongeveer 620.000 gezinnen en bedrijven bekeken al hoe geschikt hun dak is voor zonne-energie.
Lees meer

UNISTRUT EXCLUSIEF BIJ VERGOKAN

Vanaf maart 2019 zijn de montageprofielen, fittings, buisklemmen en accessoires van Unistrut exclusief verkrijgbaar via het partnernetwerk van Vergokan. Unistrut is al meer dan 90 jaar fabrikant van metalen montagesystemen.
Lees meer

NIEUW WEBADRES VOOR SCHNEIDER ELECTRIC

Om de toegang tot de website te vereenvoudigen en de gebruikerservaring op de digitale kanalen te verbeteren heeft Schneider Electric, wereldleider in digitale transformatie van energiebeheer en automatisering, zijn webdomein bijgewerkt van www.
Lees meer

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Verwarming integreren in domotica vergt overleg

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be