30 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px Hoe doorstaat u de keuring?
In elke woning, bedrijf of onderneming zorgt elektriciteit voor potentiële risico's waaraan bewoners of werknemers blootgesteld kunnen worden. Elektrische installaties zijn daarom onderworpen aan strikte regels en controles die beschreven staan in het AREI. Controleorganismen worden aangesteld om zulke elektrische installaties te keuren. Wat houdt een keuring eigenlijk in? Waarop moet gelet worden? En wat bij een eventuele afkeuring?

Ander nieuws
Groepsaankopen energie onder de loep
Eerste autonome bio-ecologische kaswoning in België
EPC wordt vernieuwd

Philip Viane
Bladmanager

EENVOUDIG LABELS CREËREN MET GEGEVENSINTEGRATIE

160pxKoppel uw gegevens met de Brady Workstation Mobile Tekstlabels-app en de geïntegreerde LinkWare Live-oplossing van Fluke Networks®, en print uw labels met de BMP51 of BMP61 draagbare labelprinter.
Lees meer

HITACHI POWER TOOLS WORDT HIKOKI

160pxOnder de nieuwe naam HiKOKI bouwt de Japanse fabrikant voort op het innovatieve en succesvolle wat Hitachi Power Tools al jaren kenmerkt. Er wordt gestreefd naar vernieuwende technologieën die niet alleen de power tools verbeteren, maar ook de professionals ondersteunen.
Volledig artikel lezen

GRATIS TECHNISCHE BEURS

160pxSyntra West en SBM zijn uw gespecialiseerde partner voor training , coaching en advies. Zeker ook in techniek. Dankzij hun jarenlange ervaring spelen zij ook in dat domein een voortrekkersrol.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.
Deelnemende bedrijven
Word sponsor

THERMOGRAFIE ALS ZESDE ZINTUIG

Laten we eerst een misverstand uit de wereld helpen, een infraroodcamera meet geen temperaturen, maar wel een stralingshoeveelheid. Mits een correcte instelling kan het toestel uit deze stralingshoeveelheid wel de temperatuur berekenen en deze in een kleur omzetten.
Volledig artikel lezen

KEURING IS ENIGE GARANTIE OP VEILIGE INSTALLATIE

In elke woning, bedrijf of onderneming zorgt elektriciteit voor potentiële risico's waaraan bewoners of werknemers blootgesteld kunnen worden. Elektrische installaties zijn daarom onderworpen aan strikte regels en controles die beschreven staan in het AREI.
Volledig artikel lezen

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Keuring is enige garantie op veilige installatie

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be