06 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px Ook uw project maakt kans op een Sanilec Award
Begin dit jaar deden we een oproep aan het lezerspubliek van het vakblad Sanilec om een referentieproject op te sturen voor deelname aan de eerste editie van de SANILEC AWARDS. Naast de klassieke HVAC-installateur, toonden ook elektro- en koeltechnici interesse in deelname aan deze wedstrijd. Dat is niet zo verwonderlijk gezien de diverse disciplines binnen de installateursbranche steeds vaker naar elkaar toe groeien of op elkaars 'terrein' te vinden zijn. Daarom werd beslist om ook de lezers van het vakblad Elektricien de kans te geven mee te strijden voor een Sanilec Award in een aantal extra categorieën die speciaal voor jullie in het leven geroepen werden.
Philip Viane
Bladmanager


ACTUEEL

Opening Innovation Center
Fabriek in Haiger is zo goed als af
Drukke zomer op vastgoedmarkt heeft gevolgen
40 kilometer aan kabelgoten
Commerciële fusie succesvol afgerond


ENERGIE

Investeringssteun drijvende zonnepanelen
Grootste energie-efficiëntieproject in de Kempen
EPC wordt vernieuwd

PRECIEZE REGELING EN EFFICIËNTE KOELING

160pxVoor een nauwkeurige en stabiele proceskoeling moeten chillers of vloeistofkoelers beschikken over een exacte temperatuurregeling. Tegelijkertijd moet de koeling energie-efficiënt werken, flexibel inzetbaar, betrouwbaar en eenvoudig te onderhouden zijn.
Lees meer

MEETINSTRUMENTEN MET SERVICE

160pxEURO-INDEX levert niet alleen meetinstrumenten, maar biedt er ook de unieke KWS® onderhouds- en kalibratieservice op aan, en dat tegen een vaste, lage prijs. In ons geautoriseerde laboratorium worden de toestellen professioneel behandeld met de juiste gereedschappen en software.
Lees meer

DÉ NIEUWE MONTAGESTANDAARD VOOR SCHUINE DAKEN

160pxHet ClickFit EVO montagesysteem bestaat uit 4 componenten waarmee alle gangbare zonnepanelen op elk (pannen)dak gemonteerd kunnen worden. Het geringe aantal componenten en de kliktechniek maken het montagesysteem twee keer zo snel te installeren.
Lees meer

ZONNEPANELEN MET STERKE FOCUS OP INNOVATIE

160pxJA Solar geldt als één van de marktleiders op het gebied van het produceren van high-performance zonnepanelen. JA Solar onderscheidt zich door een sterke focus op innovatie.
Lees meer

HOME ENERGY SOLUTION OPTIMALISEERT ENERGIEPRODUCTIE EN STROOMVERBRUIK

160pxEnphase Home Energy Solution is een geïntegreerd, intelligent en uiterst betrouwbaar systeem. Het combineert zonnestroom-, opslag- en energiebeheertechnologieën die de energieproductie en het stroomverbruik optimaliseren en gebruikers informatie bieden.
Volledig artikel lezen

HOE JE BESTELWAGEN INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

DEELNEMENDE PROJECTEN SANILEC AWARDS

Al enkele tientallen van uw collega's schreven zich intussen in voor deelname aan de Sanilec Awards. Naast de klassieke HVAC-installateur, tonen ook elektro- en koeltechnici interesse in deelname aan deze wedstrijd.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën. De winnaars worden op 21 februari bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Deelnemende bedrijven

Word sponsor

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Wint uw project de allereerste Sanilec Award?


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be