20 september 2017

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWE LANCERINGEN

Schakelmateriaal met bamboeafwerking
Vintage lampen met innovatieve technologie

ACTUEEL

Bezorgdheid over services e-card
InterSOLUTION in 2018 weer helemaal terug
22.000 warmtepompen Vlaanderen
Energieopslag voor Amsterdam ArenA
Meer goals dankzij slimme verlichting?

Nieuwe productcatalogus Rittal

Met het nieuwe Systeemhandboek 35 brengt Rittal haar volledige, actuele productaanbod voor industrie en IT. Hiermee wordt ingespeeld op de noden van design engineers, schakelkastbouwers en datacenter operatoren.
Lees meer

Smappee Plus

De Smappee Plus energiemonitor voor gezinnen is de ideale oplossing voor de consument die een slimme woning wil voor vandaag en morgen. De monitor toont op elk moment exact hoeveel je verbruikt en hoeveel zonne-energie je produceert.
Lees meer

De bouw digitaliseert. U toch ook?

Met de digitalisering staat de bouwsector voor een ongemeen boeiend tijdperk. BIM raakt stilaan ingeburgerd, maar wat met drones, robotisering of 3D-printing? Bent u al vertrouwd met e-facturatie, ERP-software en e-marketing? Om nog te zwijgen van big data, artificiële intelligentie en augmented reality.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

"EPB hoeft geen last te zijn"

Heel wat architecten en bouwprofessionals zijn de draad kwijt. Dat zegt architect en energieconsulent Luc Dedeyne. De steeds strengere en complexere EPB-regelgeving is volgens Dedeyne té moeilijk op te volgen, waardoor men voor de naleving ervan quasi volledig op de EPB-consulent moet vertrouwen.
Lees meer

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

EPB hoeft geen last te zijn
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be