22 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

UITGEKIENDE VERLICHTINGSOPLOSSINGEN
het nieuwe industrie assortiment van LEDVANCE

In industriële omgevingen is verlichting van essentieel belang voor de veiligheid en productiviteit. Armaturen van LEDVANCE kunnen de concentratie verhogen, fouten wegnemen en de efficiëntie verbeteren.
Lees meer

50% ENERGIEBESPARING DANKZIJ LED ARMATUREN VAN LEDVANCE

Voor Jesper Larsen, Head of Distribution East bij Carlsberg, was een verbetering van de verlichting de volgende natuurlijke stap op weg naar een verhoogde veiligheid en productiviteit.
Volledig artikel lezen

CONSTANTE LICHTOPBRENGST TIJDENS DE GEHELE LEVENSDUUR VAN HET ARMATUUR

160pxDit is bijvoorbeeld een kenmerk van de LEDVANCE High Bay DALI armatuur. De totale gebruikskosten zijn bijzonder voordelig dankzij lichtmanagement met behulp van een DALI-driver (met sensor en dimfunctionaliteit).
Lees meer

BETROUWBAAR IN UITDAGENDE OMGEVINGEN

160pxDe LEDVANCE Damp Proof Special is perfect uitgerust om gebruikt te worden in bijzonder veeleisende omgevingen, zoals de levensmiddelenindustrie. De behuizing van PMMA is beter bestand tegen oliën en chemische reinigingsmiddelen dan behuizingen van polycarbonaat.
Lees meer

160pxHet nieuwe armaturenassortiment van LEDVANCE maakt van licht een belangrijke succesfactor. Meer informatie over producten en diensten van LEDVANCE vindt u op www.benelux.ledvance.com.

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be