16 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVijf tips om uw klanten te overtuigen om voor domotica te kiezen 
Uw huidige klanten zijn steeds meer op zoek naar en vragende partij voor de installatie van comfortverhogende technieken, meer nog dan zuiver technische oplossingen. Domotica biedt deze comfortdiensten en vereenvoudigt zo het leven van uw klanten, vooral door ze de mogelijkheid te bieden om bepaalde acties vanop afstand, met een bediening, uit te voeren. Sommige van de geboden domoticamogelijkheden zijn bekend, maar het aanbod is uitgebreid en dagelijks ontwikkelen er zich nieuwigheden.

Philip Viane
Bladmanager

BETER GEÏNFORMEERD

België en Nederland starten elektronische gegevensuitwisseling
Stadions worden klaargestoomd voor het WK

ENERGIE

Nieuw instrument voor meer zonne-energie in Vlaanderen
"Participatie is de sleutel tot een versnelde energietransitie"

WAAROM KIEZEN VOOR DOMOTICA?

Domotica houdt een geheel van technische en technologische voorzieningen in, zoals elektriciteit, automatisatie, informatica, telecommunicatie, multimedia, en wordt gebruikt om gebouwen 'intelligenter' te maken.
Volledig artikel lezen

HYGIËNISCHE OVERWEGINGEN BIJ BEKABELING

Hygiëne en reinigbaarheid zijn aandachtspunten die in de food & beverage-sector steeds belangrijker worden. Door de mondialisering van de markt kunnen calamiteiten vandaag namelijk een catastrofale impact hebben.
Lees meer

EN DE ELEKTRA WATERDICHT?

160pxLaten we het eens niet over 3M hebben. Maar over waterdicht elektrisch installeren. Want je hebt waterdicht (IP klassen) en ECHT waterdicht (NEN-EN 50393).En dat is nogal een verschil.
Volledig artikel lezen

OPTIMALE CONTROLE OVER HET NOODVERLICHTINGSSYSTEEM

160pxNoodverlichting moet natuurlijk zo lang mogelijk 100% functioneren en regelmatige systeemcontroles zijn cruciaal. VanLien noodverlichting met DALI biedt uitkomst.
Lees meer

MEER ENERGIEZUINIGE MAATREGELEN DANKZIJ ENERGIEMONITORS

160pxMEMo en kleine broertje MiLo zijn energiemonitors waarmee tal van verbruiken in woningen en/of publieke gebouwen gemeten en gevisualiseerd kunnen worden. De modules kunnen gecombineerd worden met zowel de digitale meter als extra modbus energiemeters en smartplugs.
Lees meer

PVS-100/120-TL STRINGOMVORMER

160pxDe PVS-100/120-TL is ABB's driefasige stringomvormer met groot vermogen tot 120 kW. Hij is geschikt voor grondgemonteerde gedecentraliseerde PV-systemen en grote commerciële daktoepassingen en biedt een snelle return on investment.
Lees meer

UITZONDERLIJK AANBOD: MET UW GASTEN NAAR WAREGEM KOERSE

Waregem Koerse en RendEvenement nodigen u uit om met uw gasten te genieten op één van Belgiës meest prestigieuze evenementen! Waregem Koerse is steeds een voltreffer op gebied van unieke netwerking en ontspanning.
Volledig artikel lezen

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Hoe eenvoudig domotica verkopen: 5 tips

uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be