03 mei 2018

VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxEen sterk team staat garant voor grootse prestaties
De invulling van teambuildings is de voorbije paar jaar zeker geëvolueerd. Het hoofddoel lijkt vooral om elkaar anders en beter te leren kennen, buiten de context van de werkvloer. In vergelijking met vroeger wordt er ook meer gefocust op de boodschap die een bedrijf wil verkondigen. Terwijl vroeger een teambuilding steeds een volledige dag in beslag nam, is er nu een sterke vraag naar kortere formats.

Philip Viane
Bladmanager

BETER GEÏNFORMEERD

Werknemers financieren in grootschalig zonnedak
Nu ook een vestiging in Zellik

PROJECT

Privésauna bespaart met micro- WKK
World Trade Center Rotterdam binnen 3 jaar van energielabel E naar A

DE NIEUWE X-SERIE VAN OBO BETTERMANN MAAKT INDRUK ONDER DE MEEST EXTREME OMSTANDIGHEDEN

160pxRobuust, veelzijdig en praktisch: met de nieuwe X-serie biedt OBO een reeks kabeldozen en behuizingen die de meest extreme belastingen doorstaan. Door het gebruik van hoogwaardig polycarbonaat heeft de X-serie een zeer hoge slagvastheid van IK09.
Lees meer

GEAVANCEERDE WARMTEBEELDCAMERA'S MET VERBETERDE BEELDTECHNOLOGIE

160pxDe opnieuw ontworpen Exx-serie met Wi-Fi is voorzien van intelligente verwisselbare lenzen, laserautofocusmodi en een functie voor oppervlaktemetingen. Verder is de gepatenteerde MSX®-beeldtechnologie van FLIR verbeterd en zijn de toestellen uitgerust met een 4 inch touchscreen.
Lees meer

HYGIËNISCHE OVERWEGINGEN BIJ BEKABELING

Hygiëne en reinigbaarheid zijn aandachtspunten die in de food & beverage-sector steeds belangrijker worden. Door de mondialisering van de markt kunnen calamiteiten vandaag namelijk een catastrofale impact hebben.
Lees meer

SYSTEEMPERFECTIE ALS MOTTO

160pxHoe het beste nog beter maken? Deze vraag lag bij Rittal aan de basis van de ontwikkeling van het nieuwe schakelkastsysteem. Met systeemperfectie als motto belooft Rittal dan ook een belangrijke innovatiesprong, gebaseerd op een ruime ervaring en intensieve dialoog met de klant.
Lees meer

INSPIRATIE VOOR UW TEAMBUILDING ACTIVITEITEN

De invulling van teambuildings is de voorbije paar jaar zeker geëvolueerd. Het hoofddoel lijkt vooral om elkaar anders en beter te leren kennen, buiten de context van de werkvloer.
Volledig artikel lezen

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Hoe en waar uw team versterken


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be