Online magazines

20 januari 2020


VAKINFORMATIE VOOR DE ELEKTRO-INSTALLATEUR

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVerbinden, pionieren en fascineren in Frankfurt

Begin maart vindt in Frankfurt met Light+Building opnieuw de hoogmis van intelligente gebouwsystemen en vernieuwend lichtdesign plaats. U leest er hier al alles over.

Dieter Devriendt
bladmanager

LIGHT+BUILDING 2020 TOE AAN 20E EDITIE

Onder het motto 'Connecting. Pioneering. Fascinating.' zal op 8 maart 2020 in Frankfurt de 20e editie van Light+Building van start gaan. De organisator ziet netwerkgekoppelde licht- en gebouwtechniek als 'de katalysator van de 21e eeuw'.
Volledig artikel lezen

BOUWUNIE PRESENTEERT BOUWBOOST

Op donderdag 23 januari organiseert Bouwunie voor het eerst een volledige opleidingsdag voor bouwprofessionals. Werkgevers, bouwarbeiders en zelfstandigen zonder personeel kunnen kiezen uit meer dan 25 verschillende opleidingen.
Lees meer

AANTAL VLAAMSE STARTERS GESTEGEN IN 2019

In 2019 werden er 63.298 nieuwe eenmanszaken en vennootschappen opgericht in het Vlaams gewest. Ten opzichte van 2018, toen er 58.229 nieuwe bedrijfscreaties werden opgetekend, neemt het aantal starters toe met 8,7%.
Lees meer

5 REDENEN OM IN ZEE TE GAAN MET EEN EVENEMENTENBUREAU

Zelf doen of uitbesteden? Dat is de hamvraag die heel veel bedrijven zich stellen als ze beslissen hun boodschap via een evenement te communiceren. Welke meerwaarde bieden eventbureaus tegenover een doe-het-zelfaanpak? We vroegen het aan Pascal Cauwelier, Managing Director van Fast Forward en voorzitter van het Expert Center Event Marketing binnen ACC (Association of Communication Companies).
Volledig artikel lezen

http://elektricien.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - magazine delen
Verbinden, pionieren en fascineren in Frankfurt

Light+Building 2020

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.