16 tot 26 februari: Batibouw 2017

Opnieuw diverse activiteiten tijdens de grote bouw- en renovatiebeurs

Een greep uit het aanbod evenementen op Batibouw:
Build-IT
Build-IT is het enige ICT-evenement op een bouw- en renovatiebeurs in België. De tiende editie van Build-It brengt experts in de informatie- en communicatietechnologie samen en wordt georganiseerd in de Astridhal op 16 en 17 februari.
Garden Room
Net zoals vorig jaar kan je in de 'Tuinkamer' genieten van alles wat ‘outdoor living’ te bieden heeft. Laat je in en buiten Paleis 1 inspireren voor de inrichting en afwerking van je eigen tuin. Dit jaar ligt de focus op kindvriendelijke tuinen, stadstuinen, outdoor culinaire hoogstandjes en algemeen welzijn en beleving in het groen.
Immovillage
Batibouw wijdt de hele Astridhal aan potentiële investeerders in onroerend goed. Verschillende vastgoedsectoren werpen er een licht op de immomarkt, zowel voor professionals als voor particulieren.
Light Avenue
Elke bezoeker wordt uitgenodigd op het wandelpad om te experimenteren met eindeloze verlichtingsmogelijkheden. Mooie verlichting brengt tenslotte warmte in de woning en is essentieel voor de aankleding van het interieur.
BIMtonic-evenement
Het BIMtonic-evenement vindt plaats vanaf 16u00 in auditorium 2000 en wordt door Architectura.be georganiseerd. Architecten hebben weinig keuze en krijgen beter vroeg dan laat het ‘BIMmen’ onder de knie. Hoe begin je eraan en hoe werk je zo efficiënt mogelijk samen met de andere partijen van het bouwteam? Aan de hand van case study’s en een panelgesprek zullen BIM-specialisten architecten en ingenieurs inwijden in de BIM-wereld.
Praktische informatie:
Plaats: Brussels Expo
Openingsuren en dagen:
Professionele dagen: donderdag 16 februari van 10 tot 18.30 u., vrijdag 17 februari van 10 tot 21 u.
Dagen voor particulieren: zaterdag 18 februari t.e.m. zondag 26 februari van 10 tot 18.30 u.
Nocturne op donderdag 23 februari van 10 tot 23 u.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.