Ubbink catalogus 2017-2018

Ingedeeld in: ventilatie, rookgas en bouwproducten

De nieuwe brochure bevat een catalogus, een prijslijst, een commerciële brochure en technische fiches. Alle informatie is ingedeeld in drie grote productcategorieën: ventilatie, rookgas en bouwproducten.
U vindt in de catalogus eerst en vooral het aanbod in ventilatie terug: Ubiflux WTW, Air Excellent kanalen, luchtverdeelkasten, geïsoleerde kanalen en dakdoorvoeren.
Vervolgens leest u alles over het gamma rookgasafvoer dat tal van totaaloplossingen biedt voor individuele en collectieve verwarmingssystemen.
Tot slot komt u alles te weten over de milieuvriendelijke, lucht- en waterdichte bouwproducten voor een lange levensduur van constructies.
Kortom, u vindt in de catalogus het hele Ubbink assortiment, de prijzen voor 2017 en de antwoorden op de meest courante vragen. Neem gerust een kijkje in de digitale versie of stuur een mailtje naar info.bouw@ubbink.be voor een gedrukte versie per post.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Elektricien 

Elektricien maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.