naar top
Menu
Logo Print

gesis® NRG

magazine

De flexibele stroomrail gesis® NRG werd uitgebreid met verschillende toepassingen en kabeltypes. Naast stroomverdeling en lichtregeling zijn nu ook bus-toepassingen mogelijk met KNX. De gesis® NRG combineert de voordelen van een busbar met die van ronde kabels. Er zijn verschillende kabeltypes beschikbaar voor verschillende toepassingen. 2 x 1.5 mm2 voor bus- en stuursignalen, 5 x 2.5 mm2 / 5 x 4 mm2 voor netspanning en dimmen, 5 x 2.5 mm2 + 2 x 1.5 mm2 / 5 x 4 mm2 + 2 x 1.5 mm2 voor een combinatie of KNX en 5 x 10 mm2 of 5 x 16 mm2 voor netspanning. In combinatie met de gesis® FLEX werd de stroomrail beloond met de 'Design Plus powered by light+building'-award.

ATEM

ATEM

BEDRIJVENPARK DE VEERT 4
2830 WILLEBROEK
+3238661800
+3238661828
www.atem.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

We Connect!

Onze slogan geeft het al aan, wij verbinden ons met onze klanten en met onze leveranciers!

We verbinden niet enkel door kwalitatief hoogstaande verbindingscomponenten te leveren maar ook door u als klant een vlotte en een persoonlijke ondersteuning te geven met professionele en continu bijgeschoolde medewerkers.

Gestart in 1946 als aankoopcentrale voor enkele Brusselse bedrijven is ATEM al snel uitgegroeid tot een gerespecteerde importeur/distributeur van kwalitatief hoogstaande elektrotechnische producten en oplossingen. Sinds geruime tijd zijn we gevestigd in Willebroek waar we met een uitgebreide voorraad en moderne kantoren instaan voor een vlotte verdeling van onze producten.

Met gereputeerde merken als Wieland Electric, A&H Meyer, Murrplastik, Schneider Elektrotechnik, Saam, Deutronic, Dia Nielsen en vele andere zijn we in België en Luxemburg al jarenlang de vertrouwenspartner van installateurs, bordenbouwers, groothandels,
OEM klanten en machinebouwers.

Door het Wieland Electric GESIS programma zijn we erkend als marktleider en trendsetter voor hoogstaande systeembekabeling en automatisering in gebouwen.

Sleutelwoorden als kwaliteit, professionele oplossingen, betrouwbaar advies zijn de dagelijkse doelstellingen van al onze medewerkers, ze staan dan ook klaar om u verder te helpen in de keuze van de juiste componenten voor uw toepassing.