naar top
Menu
Logo Print

Gratis dagticket Light + Building

Gratis dagticket Light + Building
magazine

Light + Building, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek van 18 tot en met 23 maart 2018 in Frankfurt am Main.

De vakbeurs is uniek en slaat een brug tussen design en technologie. Kom een kijkje nemen wanneer meer dan 2.600 exposanten uit 55 landen het brede spectrum van de volledige branche uitleggen en demonstreren.

De lezers van de Elektricien kunnen genieten van een gratis dagticket. Om uw ticket te ontvangen, gelieve een mailtje te sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als onderwerp: “gratis LB 2018 ticket – Elektricien”. U zal dan onmiddellijk een gratis dagticket code via e-mail ontvangen

Reist u met de directe ICE trein naar Frankfurt am Main, dan kan u van 20€ korting bij de aankoop van uw treintickets profiteren! Deze korting is geldig op een bestelling van een treinticket via www.nmbs-europe.com/ICE
Bij stap 4 van de bestelling kan u de promotiecode AALIGHTBUILDING18 ingeven. Indien uw bestelling een minimumwaarde van 69€ heeft en u deel uitmaakt van de eerste 100 gebruikers van deze reductiecode, zal u automatisch van de korting kunnen genieten.

Uw contactpersoon: Mr. Kristof Nelis – kristof.nelis@messefrankfurt.be

LIGHT + BUILDING

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

KON. ST-H GALERIJEN ARENBERGSTRAAT 1/bus C
1000 BRUSSEL
+3228809588
+3228809586