naar top
Menu
Logo Print

Hensel Enycase

Hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid met deze aftakdozen
magazine

Overal waar stoffige en vochtige omstandigheden hoge eisen stellen aan elektrische installaties, zijn hoogwaardige producten vereist die voldoen aan de normen voor een betrouwbare en veilige verdeling van elektrische energie in de laagspanningssector. De hoge kwaliteitsnormen van Hensel garanderen het concurrentievoordeel van onze klanten in de toekomst.
Het Hensel Enycase aftakdozengamma bestaat in IP66 en IP69. De aftakdozen zijn perfect voor binnen- en buiteninstallaties, moeilijke omgevingen, zware weersomstandigheden en industriƫle toepassingen. De kwalitatieve materialen en het afgerond design maken dit de meest robuuste aftakdoos op de markt. Het snelle afsluitsysteem, de innoverende klempositie en externe bevestigingsbeugels zorgen voor een grote tijdswinst tijdens de installatie.

DE MAEGD

DE MAEGD

AMBACHTENLAAN 13
3001 HEVERLEE
+3216400302
+3216400063
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Van één component tot totaaloplossingen

Wie alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit in elektrotechnische onderdelen en materialen, zit goed bij DM. Ons uitgebreide gamma, hoofdzakelijk gericht op de professionele distributeur van elektrotechniek, varieert van kleine elektrische componenten zoals kamgeleiders, aftakdozen en verdeelkasten tot een volledig assortiment CEE connectoren, industriële kabelhaspels en mobiele rubberen combinatiekasten.

Kies voor de beste service, kennis en kwaliteit

Door onze vakkennis, een goede logistiek, een eigen werkplaats en professionele dienstverlening wil DM voor u een betrouwbare partner zijn en een duurzame schakel tussen producenten en klanten. Als distributeur kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment, maar ook voor advies, geschikte oplossingen, technische support en opleiding op maat van uw behoeften. Op eenvoudig verzoek begeleiden we u en uw klant van A tot Z.
Specifieke vragen? Wij helpen u graag verder!

Gerelateerde berichten